PiЕstates

 Недвижими имоти 

                                                                                                                      +359 878 567 150
                                                                                                                            info@piestates.net

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussianSpanishTurkish
117,000.00 

УПИ в Банкя

СПРЯН ОТ ПРОДАЖБА!
За имота
Парцел в регулация, с отлична локация, в комплекс от затворен тип „Свети Стефан“. Комплексът е изграден в непосредствена близост до центъра на гр.Банкя. Имотът е с целогодишен достъп и в близост то спирка на гадския транспорт. Предлага панорамна гледка и е подходящ за жилищно строителство. Има изградена канализация. Парцелът се характеризира със следните показатели:

– площ: 1405 кв.м.;

– плътност на застрояван: 30%;

–  КИНТ – 1.0;

–  кота корниз: 10.00м.;

Имотът съчетава правилна форма, панорамни гледки, атрактивна локация и бързи комуникации, което го превръща в отлична възможност за инвестиция.

За комплекса и района
Затвореният комплекс „Свети Стефан“ се състои от няколко къщи. характеризира се с ниско застрояване и много зелени пространства. Разположен е на една от основните за града улици – ул.Варна, която осигурява бърз, лесен и безпроблемен достъп до основни пътни артерии от национално и международно значение.

За града

През 1969 г. село Банкя е обявено за град, а през 1979 г. е обособен, заедно с прилежащите села, като район на София. Границите на града включват и близките села – Иваняне и Клисура. Той е известен балнеолечебен и курортен център, с национално значение – обявен е за национален център за рехабилитация на болни от сърдечно-съдови заболявания и за профилактика на застрашените от тях. Характерни за града са многото зеленина и слънчеви дни, умереноконтинентален климат, лек планински бриз богат на отрицателни йони и фоноциди, както и многото лековити минерални извори – това са природни дадености, които определят развитието на Банкя като престижен национален и международен курорт, и в същото време екологичен резерват на София. Разстоянието от центъра на Банкя до Околвръстен път на София е само 7км. Това обуслвая постоянно нарастващия интерес към имотите в района и постоянното развитие на инфраструктурата в района.

Детайли

Цена : 117,000.00 
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 1405 кв. м .
Адрес : Банкя
Град : Банкя
Държава : България

Особености

Регулация

Find on Map

Етикети

Стоян Руевски
  • : +359 899 164 814
  • : stoyan.ruevski@piestates.net
More Info

Търсене