PiЕstates

 Недвижими имоти 

                                                                                                                      +359 878 567 150
                                                                                                                            info@piestates.net

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussianSpanishTurkish

Продажба с експертна оценка

Искате да продадете имот, а не сте сигурни каква е реалната му пазарна цена? Не се доверявате на мнението на близки и роднини, а различни брокери Ви посочват различни цени. Продавате имота си от дълго време (над 4 месеца) без резултат? Цените в района се повишават… а може би не? Лутате се между цените на брокерите и цената, на която продал един съсед от другия вход?

Пи Имоти има решение за Вас!
Екипът на Пи Имоти се сблъсква ежедневно с подобни проблеми. Доверието и търпението на такива продавачи е отдавна изчерпано. Затова ние разработихме този иновативен продукт, който гарантира на продавача независимо, експертно заключение за пазарната цена на неговия имот.

Как ще стане това?

Достатъчно е да заявите желанието си и представител на Пи Имоти ще организира посещение и оглед на имота Ви от независим, лицензиран експерт оценител. Експертът оглежда и снима имота, след което, в кратки срокове,изготвя и Ви предоставя в писмен вид, експертиза, която съдържа експертно изследване и заключение за пазарната цена на имота Ви.

Защо да продавате с експертна оценка?
Експертната оценка Ви дава сигурността, че не продавате прекалено евтино, нито прекалено скъпо, но с това не се изчерпва нейната роля. Експертизата е един от най-убедителните аргументи за потенциалните купувачи, а също и мощен рекламен подход. Всъщност цена, обоснована на независима експертна оценка е толкова привлекателна за купувачите, че опитът на Пи Имоти в продажбата на такива имоти показва, че реализацията им отнема не повече от 45 дни.

Колко струва такава експертиза?

Цената на подобни експертизи зависи от сложността и обема, определят от експертите и Пи Имоти не може да влияе на тази цена. Обикновено цената варира между 70 и 150лв., като за апартамент, в повечето случаи, е около 100лв. Заплаща се директно на експерта.

Екипът на Пи Имоти разбира, че за Вас това е излишен, допълнителен разход. Затова намерихме решение и на този проблем. Ако изберете Пи Имоти за Ваш партньор и продажба, на цена от експертна оценка – при сделка, ние ще приспаднем цената на експертизата от комисионната, която ни заплащате. В крайна сметка, за Вас експертната оценка ще струва 0лв., ще ви е дала сигурност и спокойствие, ще Ви е спестила време и нерви.

Защо го правим?

Екипът на Пи Имоти не продава стоки и не печели от техните цени. Ние предлагаме и осигуряваме на клиентите си висококачествени услуги, които трябва да отговарят на техните нужди и изисквания. Затова е наше призвание да разработваме и реализираме продукти с иновативен характер, които осигуряват гъвкави решения в условията на един изключително динамичен пазар.